“SAMEN HET VERSCHIL MAKEN”

16. 09. 24
Hits: 38

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN”

In de cateringwereld heb je allerlei soorten en maten van bedrijven. De een heeft die visie, de ander richt zich weer op wat anders. De ene cateraar richt zicht op een bepaalde doelgroep en de ander op weer meerdere doelgroepen.

Nou heb ik een website die zich specifiek richt op de schoolcatering(contractcatering), maar ik weet dat er veel verkeer vanuit de bedrijfscatering en vanuit de gehele contractcatering op mijn website komt.

Zelf volg ik ook de verschillende catering segmenten en viel mij laatst de TheColourkitchen op. Niet alleen door de visie maar omdat ik zelf 2  kinderen in deze doelgroep heb.

Het was me bekent dat dit bedrijf werkt met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat dit bedrijf deze mensen een kans willen bieden, maar het stukje in de Misset catering, nr 4 2016, raakte me en bleef hangen.

Dit stukje had de kop “Je ziet ze echt groeien “. Medewerkers, leerlingen laten groeien is inderdaad een van de mooiste dingen om te zien. Elkaar dagelijks een hand geven voor het begin van het werk ben ik nog nooit tegen gekomen en een welkomscadeau al helemaal niet. Op veel locaties, waar ik gewerkt heb, wensten we elkaar wel een fijne vakantie, feliciteerden we elkaar, begroeten we elkaar wel naar de vakantie weer, maar elke dag? Nee. Of dit voor een extra teamband geeft weet ik niet, maar als dit, in dit geval, werkt zou ik er zeker mee door gaan.

 

“ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT GROEIT!”

 

Wel stoor ik mee aan het tegenover gestelde, niks zeggen als er iemand binnenkomt. Regiomanagers of andere medewerkers van het bedrijf of medewerkers van je opdrachtgever die zich niet even voorstellen of niemand begroeten als ze binnenkomen. Waarom dat gebeurt weet ik nog steeds niet, maar als ik zelf naar iemand op zoek ben en loop een kantoor binnen loop begroet ik altijd de personen die er zitten. Zo moeilijk is dit toch niet.

Laatst kreeg ik van een geheel onbekende persoon de opmerking dat er een plezierige sfeer hing en dat hij voelde dat medewerkers leuk vonden wat ze deden. Hierna stelde hij zich wel voor maar de opmerking was een compliment voor het team en voor hetgeen ze deden.

Goed met elkaar omgaan en plezier hebben met elkaar blijft dus belangrijk, want het wordt opgevallen door onze gasten en bezoekers.Als de teamgeest en de uitstraling wordt bevordert door elkaar elke dag een hand te geven, laten we dat dan doen.

Een goede investering in elkaar is een investering in de bedrijfsvoering, en de omzet en rendementen komen dan vanzelf.

 

MOTTO, THECOLOURKITCHTEN:

SAMEN HET VERSCHIL MAKEN

 

Een motto die iedereen kan gebruiken, succes,

 

Meer informatie op:

http://www.thecolourkitchen.com/

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

advertentie google