Compliment/bedankt

18. 05. 02
Hits: 146

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als je in de contract catering werk  weet je dat je voor een opdrachtgever taken verricht voor zijn of haar gasten cq studenten. Je bent een inhuur specialist voor kennis die zijn bedrijf of school niet bezit. Leuk is het dan ook om te merken dat je daarvoor af en toe gewaardeerd wordt en dat dit wordt aangegeven is soms kleine zinnetjes.

Als inhuurspecialist betekend dat je dat ook moet blijven werken aan je zelf en dat je je voortdurend ook op je locatie moet blijven ontwikkelen als organisatie en als medewerker/cateringmanager. Denken ik doe mijn ding en mijn werkgever bepaalt alles is te gemakkelijk zie je locatie als ondernemer en denk als een ondernemer want kansen zijn er altijd. Deze liggen niet altijd in je menuplanning maar ook in het sturen op omzet, contacten met medewerkers of studenten, als in het herkennen van kansen.

Voor mij is de contract catering een gesloten horeca waar anderen denken dat het een open horeca kan zijn maar publiek van buiten aantrekken is niet geheel makkelijk.

Deze website heb ik ontwikkeld om aan te geven dat kwaliteit soms binnen de organisatie ligt en dat er weinig informatie over het vak op internet te vinden was en dat investeren in personeel altijd rendement oplevert. Goed kijken naar werkzaamheden op de vloer en hoe deze uitwerken op de gasten is naar mijn mening cruciaal. Programma's als Undercover Boss bewijst dat steeds weer.

Na 7 jaar stop ik met deze website. Ik zal hem langzaam ontmantelen en waarschijnlijk tegen oktober niet meer zicht zijn. ook info via fasebook zal niet meer worden verstrekt.

Bedankt

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

advertentie google