11. 12. 11
Hits: 2953

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Commercieel catering; een vak apart?  Zo luid een kop van een artikel van Sense fm. Is dat zo? Ja. want sommige cateraar willen juist daarom niet de scholenmarkt op, omdat het juist een specialisme is. Commerciële catering vergt wat van je als cateringmanager, je wordt gelijk ondernemer en je mag gelijk op je resultaten gaan letten.

11. 12. 11
Hits: 578

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Ondernemingsvrijheid Als je zo'n kop leest en je leest dan verder in het artikel dat studenten beperkt gebruik maken, van de voorzieningen, waar wel tevredenheid over is. Alleen zijn medewerkers en de opdrachtgever minder tevreden. 

11. 12. 11
Hits: 1944

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Tips voor het managen van catering contracten. Voor een schoolcateringmanager? Misschien niet! Maar weet wat er speelt tussen jou catering organisatie en een school of hoe er vanuit je bedrijf wordt gekeken richting een school. Weet jij je bedrijfsdoelstellingen of stategeen voor het volgende jaar? Waar ze zich op richten?

11. 12. 10
Hits: 973

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Eigen beheer catering of de catering uitbesteden is een vraag die iedere school zich zelf stelt. Doen we de catering zelf of besteden we deze uit aan een cateraar? En dan wordt de vraag wel eens gesteld aan welke cateraar dan? Een grote cateraar of een plaatselijk cateraar? Maar ook wordt de vraag gesteld mag dit zo maar of zijn er regels aan deze uitvraag gebonden? Hoe groot is de school eigenlijk dat we een Europese aanbestedings-traject moeten gaan volgen? Zo maar wat vragen die een school zich zelf kan stellen voordat ze in het traject kunnen stappen of een beslissing kunnen nemen.

11. 12. 11
Hits: 361

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Cateraar te weinig ondernemer! zo luid een ander kop van een Sense Fm publicatie. Geldt dit voor de cateraar of ook voor de cateringmanager. In dit artikel geldt dit voor de cateraar. Maar als cateringmanager heb je er wel mee te maken want jij bent het aanspreek punt van een cateraar.

11. 12. 11
Hits: 1544

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Gast staat niet centraal. Hoe kan dit? Dit is toch onze doelgroep waar we onze producten aan willen verkopen? Dit is toch ons brood!  De cateraar richt zich meer op het contact met de opdrachtgever dan op het contact met de doelgroep studenten.  Maar waarom?

11. 12. 10
Hits: 1728

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Waarom wordt de catering uitbesteed? Zomaar een vraag waar het antwoord divers is. Het meest gehoord antwoord is dat men de rompslomp niet wil, de vakkennis niet in huis heeft en het organiseren er van te veel tijd kost. Ook het regelen van het ziekte verzuim en het regelen van personeel te moeilijk is.

advertentie google

Denk eens na!

!Behandel een ander zoals jezelf behandel wilt worden.

Home tip

T Emotie gebruiken roept Emotie op!

Home tip 2

T Om te verbeteren moet je veranderen, om te excelleren moet je voortdurend veranderen!