Verlof berekening

11. 12. 28
Hits: 84

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Verlofberekenig 2015 dmv Excel: Klik op de foto om te downloaden.

Kijk hem eerst in. Voor vragen, mail

Verlof bijhouden voor je medewerkers kan soms een werkje zijn, maar je houd hun saldo wel in de gaten. Je kunt in overleg verlof inplannen wanneer hun saldo te hard op loopt. Ook kun je in overleg spaaruren laten vallen als het saldo te hoog wordt. Afhankelijk als dit door je werkgever wordt geregeld.

In het bovenstaande excel document kun je eenvoudig hun dagelijkse uren invullen en de uren (overuren of min uren) worden automatisch in het jaar overzicht geplaatst. Het document is te gebruiken voor een locatie tot 6 medewerker. als alleen de gele vlakken invult volgt de rest van zelf. Test hem maar eens uit en begint op het werkblad 'totaal invul' bij de bovenste medewerker.

Wanneer je achter het veld  'contract uren' een aantal ingeeft  merk je meteen dat alle verlof uren en adv uren opbouw per maand worden berekend en worden ingeplant.

Heb je niet te veel medewerkers dan is het 5 minuutjes werk per dag om hun uren in te vullen. Als je het goed doet gaat alles van zelf.

Invul tips: vul de gele vlakken in en de rest volgt van zelf. Haal na de werk maand vakantie uren boven aan het werk blad weg zodat deze uren niet meer mee worden geteld.

Geeft je werkgever een verlof overzicht per maand in het administratie systeem, controleer deze dan eens of het klopt met je eigen registratie.

Bevalt hij klik dank eens op een google advertentie als dank.Mocht je fouten tegen komen dan hoor ik deze graag.