Wie ben ik?

15. 07. 12
Hits: 2794

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Geachte lezer, Of misschien collega. Leuk dat je aanwezig bent op schoolcateringmanager.nl 

Mijn naam is Bert-Jan Vogelaar, getrouwd, 2 kinderen, wonend in Woudenberg en werkzaam in de schoolcatering. Werkzaam voor een grote school cateraar en werkzaam geweest als praktijktrainer voor het OCC. Gewerkt in verschillende functies en op verschillende soorten locaties (ook gewerkt bij een andere grote cateraar)

Deze website is voor 'school' cateringmanagers, cateringmedewerkers en andere medewerkers die werkzaam zijn in de contractcatering of horeca. Deze website is ontstaan uit hobby en interesse in het ontwerpen van een website en alles wat met catering te maken heeft. Toen ik koos voor een functie in de schoolcatering merkte ik dat dit bij mij paste. Werken met jeugd en een stukje 'eigen' ondernemer zijn, wat in de schoolcatering mogelijk is, trok mij altijd en nog steeds aan. Ik merkte dat ik door deze website te beheren ook mijn eigen kennis weer vergroot. Dit door onderwerpen te onderzoeken en bezig te blijven met mijn vak. Ik hoop dat jij dit ook gaat doen.

Met deze website wil ik kennis doorgeven die ik de afgelopen 28 jaar, en nog steeds, in de contractcatering heb opgedaan. Het werken in de schoolcatering is leuk en uitdagend. Je moet wel leren omgaan met je doelgroep, al vind dat niet iedereen even leuk, maar voor mij is het nog steeds een uitdaging.

Deze website heeft geen commerciële invalshoek en ik geeft de producten gratis ter beschikking. Deze zijn te vinden onder de tab HOME-EBOOKS 

Alles wat je op deze site vind kunt je ook in de andere takken van de catering c.q. horeca toepassen. De haccplijsten die je hier kunt vinden kunt je ook gebruiken in de bedrijfscatering, een eigenbeheer locatie, in een sportkantine, in een ziekenhuis of andere catering(horeca) locaties.

Heeft u vragen of zoek u informatie, gebruik dan het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  voor uw vragen. Graag zie ik je vraag tegemoet en zal proberen uw vraag te beantwoorden.  

Bedankt voor het bezoeken van deze website, ik hoop dat je dat hebt kunnen vinden wat je zocht.

Met vriendelijke groet

Bert-jan Vogelaar

 

 

advertentie google

Backpackgids Azie

20 dagen suikervrij