12. 04. 28
Hits: 15

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Aansprakelijkheid is geregeld in de algemene regels van de VENECA waar aan een cateraar zich moet houden wanneer hij bij de Veneca is aangesloten.

12. 02. 06
Hits: 9

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Veilig werken op je locatie (schoolkantine) is een belangrijk punt. Naast de HACCP is dit het belangrijkste punt om op te letten. Bij de ene cateraar wordt hier zeer goed opgelet bij de andere veel minder, maar als cateringmanager kun je en moet je hier goed opletten. Dit is als mede voor je eigen veiligheid als voor de veiligheid van je medewerkers. Wil je wat meer informatie over veiligheid klik dan hier voor een veiligheidskaart.

11. 12. 17
Hits: 15

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Werkdruk binnen de catering is een gemeen goed. De een ervaart dit dagelijks, de ander vind het wel mee vallen. Wordt de werkdruk te hoog doe er dan wat mee, laat het niet op zijn beloop of zorg in de minste geval dat je niet in de ziektewet terecht komt.

11. 12. 10
Hits: 13

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
12. 02. 06
Hits: 19

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
11. 12. 17
Hits: 8

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
11. 12. 10
Hits: 10

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Bouw en inrichtingseisen zijn belangrijk voor je werkomgeving en om veilig te werken. Download dit boek (Klik op de foto) en controleer je locatie op deze eisen. Registreer de tekortkomingen en bespreek deze met je leidinggevende of je contactpersoon. In kader van de HACCP wet en regelgeving is dit belangrijk dat deze zaken op orde zijn.

11. 12. 10
Hits: 10

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Om je een beeld te geven hoe het zit, voor de catering geven we je een link.
http://www.contractcatering.dearbocatalogus.nl
Klik Op de keuze arbocatalogus
Dit is de arbocatalogus voor de contractcatering.

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!