Arbeidsrisico's in de horeca/catering

12. 02. 06
Hits: 878

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Arbeidsrisico's in de horeca/catering zijn met elkaar te vergelijken. Op een site van de overheid stond een een folder waarin heel duidelijk de arbeidsrisico's worden aangegeven, doe er je voordeel mee. ( klik op de foto om hem te downloaden)

Er worden onderwerpen beschreven als fysieke belasting,  werkdruk, hoe om te gaan met agressie, geluid en nog veel meer onderwerpen. Een must have voor elke cateringmanager om zijn of haar locatie goed te managen.

Let op je medewerkers en ben een goede vertegenwoordiger van je werkgever. Verdiep eens in de gevaren op je werkplek en vergeet geen RI&E in te vullen. Weet je niet wat dat is lees dan eens de onder staande artikelen.

Risico-inventarisatie en Evaluatie( RI&E)

Aansprakelijkheid catering

Bouw en inrichtings eisen

Veiligheid op het werk

 

 

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!