Veiligheid op het werk

12. 02. 06
Hits: 45

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Veilig werken op je locatie (schoolkantine) is een belangrijk punt. Naast de HACCP is dit het belangrijkste punt om op te letten. Bij de ene cateraar wordt hier zeer goed opgelet bij de andere veel minder, maar als cateringmanager kun je en moet je hier goed opletten. Dit is als mede voor je eigen veiligheid als voor de veiligheid van je medewerkers. Wil je wat meer informatie over veiligheid klik dan hier voor een veiligheidskaart.

Waarin duidelijk wordt aangegeven waar knelpunten liggen en waar je op kan letten. Leest en download de bouw en inrichtingseisen van de VENECA om te zien of je locatie voldoet aar de eisen. Ga er niet te gemakkelijk mee om want je bent niet de eerste waarbij een ongeval kan plaats vinden. Kijk eens op de site van de overheid, over veilig werken, doe er je voordeel mee. Vergaar kennis als cateringmanager zodat je weet wat je doet. Voor meer informatie bekijk dan de Arbocatalogus (ook te vinden op deze site)

Het onderstaande filmpje kan schokkend zijn, dit wil niemand over komen WEES ALTIJD ALLERT OP HET WERK EN LET OP ELKAAR.

 

Zie ook de onderwerpen hiernaast.

 

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!