Bouw en inrichtings eisen

11. 12. 10
Hits: 41

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Bouw en inrichtingseisen zijn belangrijk voor je werkomgeving en om veilig te werken. Download dit boek (Klik op de foto) en controleer je locatie op deze eisen. Registreer de tekortkomingen en bespreek deze met je leidinggevende of je contactpersoon. In kader van de HACCP wet en regelgeving is dit belangrijk dat deze zaken op orde zijn.

Controleer ze daarom en bespreek ze daarna met je leidinggevende op met de schoolleiding. Breng ook hiernaast de gevaren in kader van de arbo omstandigheden in kaart met behulp van een RI&E. Deze is te downloaden of samen te stellen op de site van Rie.nl

 

Werken in de catering is een zwaar en ook gevaarlijk beroep. Een gevaar zit in een klein hoekje, maar wordt het toch te zwaar of te gevaarlijk dan kun je een melding er van maken door middel van een meldingsformulier werkdruk. Deze is hier te vinden, maar misschien heeft jou cateraar hem wel gewoon in je handboek zitten. 
Ga niet te licht met je arbeidsomstandigheden om. breng gevaren in kaart , gebruik een RI&E invullijst om ze kaart te brengen. Bespreek ze met je medewerkers en licht hun voor waar gevaren kunnen liggen. Voorkomen is beter dan blussen zeggen ze dus doe dat ook voor ongelukjes. Kun je er wat aan doen doe er dan wat aan en haal veilig en verantwoord je pensioen.

 

 

Advertentie's

               

 

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!