FNV Vakbond

11. 12. 27
Hits: 40

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wil je lid worden van een vakbond dan kan dat natuurlijk in dit artikel geven we de link van de FNV vakbond catering waar je veel informatie over het wel en wee over hun werk in de catering kunt vinden. Onder het tabblad actueel & agenda vind je uitgaven van catering speciaals waar veel informatie over werkgroepen binnen de catering, loontabellen en andere leuk artikelen in staan. Klik hier voor een voorbeeld.  Gratis te downloaden.

 

Vakbonden wat heb je er aan? Vakbonden komen op voor medewerkers en onderhandelen voor cao voor medewerkers. Vakbonden presenteren zich meestal namens de medewerkers richting de werkgevers. Als een bedrijf in een bepaalde sector wil werken en zich aan de bijbehorende cao wil confirmeren van hebben de medewerkers recht op de regelingen van die cao. In ons geval de contractcatering cao.

Verdiep je er eens in en weet wat je rechten zijn maar ook je plichten. Een werkgever heeft plichten maar ook rechten die men kan stellen aan zijn werknemers zo als jij er een bent.

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!