CAO contractcatering(nieuw)

11. 12. 10
Hits: 86

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Wat is een CAO? En wie sluit deze af? En wat staat er allemaal in? Zomaar wat vragen waar je mee te maken krijgt of mee te maken hebt.

Om de eerste vraag te beantwoorden linken ik je door naar de site van de Rijksoverheid die een duidelijke uitleg geeft over wat een CAO is. Deze geeft gelijk antwoordt op de andere vragen, maar er zijn zoveel onderwerpen die er in de CAO worden besproken. Belangrijk is eens zelf de CAO na te lezen om te weten te komen wat er namelijk allemaal instaat. De laatste jaren zijn de Cao's afgesloten voor een paar jaar, omdat er waarschijnlijk te veel maatschappelijk verandert waarbij de omstandigheden niet stabiel zijn.

De huidige CAO voor de Contractcatering, waaronder ook de schoolcatering valt, heeft een looptijd van 1 jaar en loopt af is 2015.  De CAO van 2013-2014 is te downloaden op de volgende link. klik hier.   Maar onder aan deze tekst zijn ook oudere CAO's te vinden van vorige jaartallen. Dit om terug te kunnen kijken in wel jaar je bent aangenomen en onder welke CAO je toen viel. Wil je een beetje op de hoogte gehouden worden van de veranderingen in de CAO, kijk dan eens op de site van salaris-informatie.nl  Waar je alles kan vinden over de verandering in de verschillende cao's. Je wordt gelinkt naar de site over de catering CAO, maar je kunt er ook alles vinden over de andere cao's. Mocht je echt op de hoogte willen blijven meld je dan aan op hun nieuwsbrief. Dit geldt ook voor de site van de Stichting Contractcatering waar je ook alles kunt vinden over vragen en andere Cao's m.b.t. de Contractcatering. De CAO is er voor jou, lees hem dan eens door en kijk eens waar je recht op heb of hoe alles in elkaar zit.

Hier onder oude CAO's van verschillende jaren:

Cao 2014-2015                           Cao 2012 - 2013

CAO 2013-2014

CAO 2012-2013

CAO 2010-2012

CAO 2008-2010

CAO 2006-2008

CAO 2005-2009

Mocht je meer informatie willen of je persoonlijk onder een CAO valt of meer informatie wilt, van wat een CAO is klik dan op de onderstaande mogelijkheden. 

Wanneer gebonden aan een cao

CAO van toepassing.

 

 

Advertenties

               

 

advertentie google

Managers tip

T 10 tips voor de beginnende managers.

Managers tip 2

T Durf te ondernemen, Maak reclame, zegt wat je doet en hebt, Laat mensen proeven. Geef wat weg.

Managers tip 3

T Voer een gesprek met je medewerkers, geen gevecht!