Schoolkantine moet gezonder

11. 12. 26
Hits: 70

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Schoolkantine moet gezonder, maar waarom? Willen ze dat wel en hoe verkopen we dat? Waar begint het gezond maken van de kantines? Heeft de toenmalige minister gelijk? Maar begint het niet allemaal bij de persoonlijk wil? Het bovenstaande wordt weer bevestigd door de studenten in het onderstaande filmpje.

 

Maar hebben we een taak als schoolcateringmanager of kantinebeheerder/ster? Wat kunnen we wel en wat kunnen we niet? Hoe denken de schoolcateringcateraars hierover?. lees het volgend artikel hier eens over. En wat zijn de huidige ontwikkelingen? Gezonde schoolkantines worden er steeds meer. Gezondheid is een trend en zelfs sportkantines doen mee door initiatief van Wilfred Genee met de actie Vullen of voeden.

Wil je als school- of als cateringmanager meer weten over dit onderwerp klik dan op een van de foto's om de ebooks te downloaden. Het handvest "Gezonder voedings aanbod op scholen" is goed op weg maar de grootste schoolcateraar zet zijn handtekening nog niet. Laten we hopen dat we als schoolcateringmanagers er duidelijkheid over komt welke richting we op gaan.

Wil je hier meer mee nodig dan de schoolkantinebrigade eens uit. Als je wat wil doen ga dan voor de schoolkantineschaal.


lees eens andere artikelen over dit onderwerp:

De gezondeschoolkantine

Kantinescan

Werkwijze gezonde school

advertentie google

Denk eens na!

!behandel jij een ander zoals hij jou behandeld?!

schoolcatering tip

T Blij personeel = hoger productiviteit